Sidor

fredag 3 juni 2011

Hemska slavar

Igår kväll förvandlades Tales about tails till en tortyr kammare! 162 klor klipptes, öron rengjordes, tänder borstades och tandstens skrapades bort (matte har äntligen lärt sig). Där till fick Ztiss & Freya rumporna rakade.... Inga pip eller flykt försök i världen hjälpte. Inte ens Nemi och Ramses teknik att sätta sig i husses rum och gömma sig under sängen så fort någon kom in hjälpte. Inte ens Lunas hemska ljud när hon drog igång "motorn" på högsta växel hade något effekt.

Gismos FORL är verkligen hemsk. Gjorde vad jag kan för honom men det är inte mycket. Ronja hade horribell tandsten och försökte fjäska för Husse så han skulle låta henne slippa mattes behandling. Det var svårt för Husse men ibland måste man vara elak för att vara snäll.

Den ända som kom undan var så klart Matrix. Skulle behöva se över hans tänder men nej jag har ingen lust att tillbringa timmar på akuten. ;)

2 kommentarer:

  1. Spännande hur tar man bort tandsten själv? *nyfiken* elaka elaka matte, som gör en massa dumheter ;)

    SvaraRadera
  2. Em - det är en tidig stadie på tandsten man i vissa fall kan ta bort själv. (Å på så sätt skjuta på tandläkar besöken.) Hur är dock svårt att förklara i text men jag gör ett litet försök: använd ex tummnageln för att "knäppa" bort tandstens kakan.

    SvaraRadera