Sidor

onsdag 10 augusti 2011

Död dator och bortskämda unga

Min gamla dator verkar helt ha gett upp nu. Den dator jag de senaste dagarna lånat och som till en början funka jätte fint ger nu ifrån sig hemska döds roslingar. Låt mig inte peta på era datorer de kommer dö.... Det spelar ingen roll hur ny, hur väl den har fungerat innan rör jag vid den är den död.

Borsett från att jag inte kan blogga så mycket som jag vill gör det väl egentligen inget att jag inte har en dator. Jag är fullt upptagen med att torka katt kiss och än mer katt kiss. Det verkar som om de protesterar över för lite uppmärksamhet?! Bortskämda ungar är allt jag har att säga. Luna tycks har fattat att Nemi får uppmärksamhet, komma ut osv, när hon kissar fel så Luna har också börjat. I alla fall tror jag det är därför för hon verkar fullt frisk. Fast ut vill inte Luna nu när det regna men hon är väl av samma åsikt som Nemi "matte stäng av vattnet". Inte lite högra krav dem har. Sylvester är grinig. Att matte inte startar sin dator längre på morgonen betyder att han inte får sin borst stund. Att jag erbjuder borststunder när som hur som ex vid tv:n räknas inte alls?!

Som skrivet bortskämda ungar.

Husse är hemma något katterna egentligen uppskattar galet mycket men de är envisa och förlitar sig bara på matte förtillfället. All typ av uppmärksamhet och omsorg ska komma från mig om det ska räknas. Ett sätt att både äta kakan och ha den tror jag.

Några urinprov har det inte blivit men ligan verkar må gott fast det är så synd om dem som inte får någon uppmärksamhet alls....