Sidor

torsdag 14 juli 2011

Det senaste

Ligan mår bra, peppar peppar kanske jag ska tillägga. ;) I slutet av förra veckan möblerade vi om för att förnya inne miljön lite. Det finns inte mycket vi kan ändra på men bara genom att byta plats på några klösmöblar vart klätter möjligheterna en helt annan. Alla katter var okej med detta till och med Ramses som annars ogillar förändringar i sitt kunga rike.

I början på veckan gjorde husse och jag iordning en picknick korg och fick med oss inte mindre än fyra katter ut! Det var första gången Ramses fick följa med på detta sätt och han var inte helt okej med att sitta still, fast tjudrad. Där till hade han ännu lite ont i benet efter en fajt dagen innan så husse gick in med honom. Klart att det är flickorna som klarar dessa ute turer bäst.

Nemi får komma ut varje dag men kiss olyckor händer än. Jag börjar överväga om det kan vara så att hon är lite inkontinent ska höra med veterinären vad han tror och vad vi i så fall kan göra.

Ronja har lärt sig av Gismo och nu får han sällskap att väcka matte på morgonen i hopp om en lekstund med flugan. Först ska dock Matrix få magen kliad.

Freya tycker som alltid att hon får lite lite uppmärksamhet men eftersom hon kan gnälla efter en lång stund i knät i tv soffan tycker vi inte så synd om henne. Hemska vi är.

Luna vet att det finns gott godis hemma och påpekar hela tiden att barbapapa är tom. Sylvester verkar också vilja leka med barbapapa men får inte en chans för divan. Så det blir att införskaffa en till.

Ztiss är mammas soffpotatis, bilder kommer. Hobbe behöver få lite egen tid så jag ska försöka stänga in mig med honom i sovrummet. Problemet är att sovrummet blivit lekrummet och nästan alltid sovar många katter där för att inte missa om det bjuds på lek.

En ny bild serie är på gång och dyker upp så småning om.