Sidor

torsdag 25 augusti 2011

Matrix


Ramses


Gismo


Hobbe


Nemi


Godsaker idag

Jag har länge velat testa valerina till mina katter då jag läst att valerina rot ska ha samma ofarliga effekt på katter som kattmynta. Då mina ungar älskar kattmynta var jag ju bara tvungen att testa en färdig leksak med valerina för att se om det kan vara något för dem:



Japp det funkar. ;)

Crazy Cat-Ladys kändisskap

För två år sedan kom Nemi och Luna in i våra liv. De kom att behöva mycket veterinär vård och mediciner ovanpå kastreringen, id märkningen, vaccineringen. Ett dyrt och oväntat kalas. Så jag sålde klösträd som en galning för att dra in pengarna som behövdes. Det var alltså två år sedan. (På grund av problem med min leverantör av klösträd slutade jag med försäljningen.)

Idag plingade det på dörren. Dhl hade ett paket till husse som beställt lite go saker till katterna. Husse var inte hemma så jag sa att jag kunde ta emot paketet. Dhl undra då över mitt namn varpå jag svara. Ett ytterst bekant leende mötte mig då ifrån budkillen:
- DIG har vi levererat många paket till! Fast dem var större och tyngre än detta. Denna gång var det enklare att bära.

Det var 2 år sedan! Å det var inte ens denna kille som levererade, de flesta, paketen. Han idag kanske leverera något det minns jag ej.