Sidor

onsdag 24 augusti 2011

Det rullar på

Jag ber om ursäkt att lovande igång kickande av bloggen inte blivit av än. Armen ömmar och muserna har lyst med sin frånvaro.

Idag fick ligan nobelt besök, jag fråga dock inte om lov att nämna denna person i bloggen så det får ev läggas till senare. Freya fick i alla fall äntligen uppmärksamhet, det får hon ju aldrig av oss (ironisk) och hela ligan blev bortskämd med torkad tonfisk. Tonfisk mitt i veckan och jag som inte trodde ungarna kunde bli mer bortskämda.

Ingen annons har satts ut på Nemi och Luna än och det tar emot. Vill inte, vrider och vänder på mig själv i tusen och en "tänk om". Där till har Nemi lugnat ner sig enormt bara de senaste dagarna i och med höstens självklara närvaro vilket får mig att grubbla än mer. När armen tillåter det ska jag skriva av mig tankar kring systrarna bus, kanske det hjälper till att tänka klarare?

Ronja har blivit knubbig igen och mina misstankar om att hon har samma hormonfel som Freya har därför förstärkts enormt. Får se om mer lek med flugan kan hjälpa tösen annars får det blir promenader ute!

Ramses gav oss smärre hicka idag. Han hostade konstigt, verkade hängig men en kort stund senare var han sig själv igen. kanske en hårboll som satt sig på tvären? Det är nog fördelen med att ha många katter. Hade jag haft en katt hade jag ilat till veterinären, hönsmamma som jag är, men nu tvingas jag ha mer is i magen. Annars hade jag nog fått bosätta mig på kliniken.

Sylvester är ÖVERLYCKLIG att datorn är gång och vardagen återställd. Nu kan han återigen börja dagen med den nödvändiga borst stunden. Att bli borstad någon annanstans eller utan att vänta på att datorn vaknar går inte för sig.


Både Matrix och Hobbe var jätte modiga och våga hälsa på vår besökare! Dem är alltid bra på att känna igen äkta katt människor. Det är tur att Matrix redan innan fiskarna såldes lärde sig att få magen kliad i soffan. Han behöver dem stunderna, som han förr tiggde till sig framför akvariet, för att må bra. Hobbe goset spinner och sjunger som alltid.

Ztiss verkar ha tappat rösten! Nja inte helt men hes låter han. Jag har ingen aning om vad det kan vara eller varför men som sagt is i magen och avvakta lite. Han mår i övrigt hur bra som helst.

Gismo har nu haft en väldigt lång bra tand period vilket glädjer enormt. Ett sätt att mäta hur bra han mår är efter hur mycket han tigger efter flugan.

Ja livet lunkar på minst sagt.