Sidor

fredag 12 augusti 2011

Hallå!!

Ett litet hej till alla som orkar vänta på min återkomst och än viktigare ett hej från ligan:

Det har inte blivit något urinprov men det verkar inte nödvändigt alla är friska och sig själva i humören.

Ramses - Liv har återgått till det normala nu när husse är hemma och han beklagar sig i vanlig ordning över en halvfull matskål.
Sylvester - Är lite sur att borst stunden på morgonen när matte startar datorn är utebliven. Varje stund räknas men ingen är så bra och så viktig som den. Det går självklart inte för sig att bli borstad vid husses dator av husse....
Matrix - ska jag försöka ta till veterinären snart. Inget allvarligt han behöver bara nockas medvetlös så matte kan klippa klorna...
Hobbe - sjunger väldigt mycket just nu, kanske är det det svala vädret som får sång fågeln att vakna till liv? Ja jag vet inte men ljuvligt är det!!
Ztiss - hade idag fått i sig något förbjudet och magen reagera som väntat. Husse lyckades duscha honom utan allt för mycket blod utgjutelse.
Freya - vår lilla knorr höna tar alla chanser att få mysa i ett knä.
Gismo - mår mycket bra vilket bla märks på hans non stopp önskan att få leka med flugan!
Nemi - får sina promenader, varje dag. Hon slutar inte kissa fel helt men definitivt mindre. Ute är hon nu ett bekant "ansikte" för alla, många hjärtan har hon smält. Folk slutar aldrig förundras över att se en katt gå i koppel och att hon går så bra dessutom!
Luna - ser dubbelt, idag har hon fått en barbapapa till. Min tanke är dock att hon får den ena å de andra får den andra. Får se om det lyckas. Igår fick denna bestämda dam komma ut som hon så länge bett om men slaven lyckades inte stänga av vattnet dvs regnet. Igår skeen dock solen så det vart en stund i grön gräset.
Ronja - har också väntat på regn paus så även hon fick följa med ut igår. Hon gillar det mer och mer och det gör gott för hennes självförtroende. Dessutom tycks det råda lite bot på den svåra seperations ångest hon annars har.

Jag försöker klura ut en bra lösning att kunna få med mig katterna ut utan att bära ihjäl mig. Muskeln i skuldrar protesterar. En barnvagn är smart men dem tål inte mycket vikt och vi vet inte hur vi ska förvara den. I hemmet kommer den bli nedkissad och källaren är full.


I morgon blir det minst sagt sorligt. Fiskarna ska säljas och akvariet läggas ner. Katt-tv har nu funnits i ca 5 ½ år i hemmet och kommer nog bli saknad av katt ligan. Förhoppnings vis kan den startas upp igen om inte allt för avlägsen framtid. Fast inte med dessa fiskar förstås, jag kommer sakna dem.

Går att nå mig

Fast jag i stort sätt lever utanför datavärldens sfär går det att nå mig som vanligt mail, pm, kommentatorfältet här. Jag tittar in emellanåt så svar kommer även om det kanske tar lite mer tid än vanligt.