Sidor

söndag 22 maj 2011

Lekstunder Del 7 av 11

FREYA

& sugröret, en bildserie tagen i helgen:

"SUGRÖR! GE MIG GE MIG GE MIG"
"MIN"


Bonus bild: Freya på balkongen:

När Freya har leklust, vilket är ganska lätt att väcka med ett sugrör, leker hon med sån iver. Även denna stora katt kan bli ett rött yrväder för en stund. Bäst är "Max" sugrör. ;) Som ni ser är hon lejonklippt för sommaren men mer om detta i en annan tråd.

Lekstunder Del 6 av 11

ZTISS

& flugspöt, två bildserier tagna i veckan:
"Onej jag är instängd, släpp ut mig"...


Bilder tagna vid tidigare lektillfällen:
Sådan mor sådan son.


Ztiss har verkligen ingen koncentrations förmåga. Någon som är utmärkande för honom, så även i lekstunder. Först tigger han vid nätdörren för att få komma in och leka. När han sen blir insläppt vill han ut. Han har helt glömt varför han blivit instängd tills man påminner honom och då är fokusen en stund på leksaken. Sen vid minsta ljud eller rörelse utanför lekstunden slutar han tvärt med leken och lyssnar intensivt. Händer något kul eller gott som han kanske missar? Blir det inget mer av det som stal hans fokus har han helt glömma vad han höll på med.

Lekstunder Del 5 av 11

HOBBE

& snöret, en bildserie tagen i veckan.




Hobbe är så mycket diplomat att tar någon annan katt hans snöre, hans lekstund, går han bara snällt därifrån. Därför är det toppen att han nu låter mig stänga in mig med honom så vi kan leka helt ostört.