Sidor

tisdag 5 juli 2011

Det senaste

Matrix - TR, förr kallad FORL, är bättre. Han har inte lika ont och är mer sig själv. Varje morgon kommer han när min väckarklocka ringer för att få en gose stund.
Sylvester - är mycket missbelåten med servicen i detta "ålderdoms hem". Idag fick han vänta tills efter att matte uträttat ett ärende på stan innan han fick sin borst stund. Illa.
Ramses - jag vet inte om det är den sjukdoms historia vi gått igenom med Ramses som gör att jag alltid är lite orolig för honom men det känns inte som han är helt sig själv. Hoppas det bara har med värmen att göra.
Hobbe - är så gosig. Hela tiden ber han om att få "bonka huvud".
Ztiss - tar alla tillfällen han kan för att få vara "soffpotatis" i min famn. Han kommer aldrig sluta vara min bebis.
Freya - har haft en dålig "rump period" men tycks må bättre igen. Just nu är det dock bara husse som får duscha henne.
Gismo - har även han haft en dålig TR period och fått special mat. Nu vill han nästan inte återgå till gammal vardagsföda. Han har fått upp kondisen och orkar längre och längre stunder med flugan.
Nemi - uppskattar de nya koppel promenaderna och hon går så duktigt. Alla som möter oss blir så förvånade av att se en katt gå så fint. Fast på nästan samma punkt, nästan hemma, rasar hon ihop och jag får bära hem henne. Hon blir jätte trött fast det går förstås om efter någon timme hemma.
Luna - älskar att vi köpt "rätt sorts godis" till hennes barbapapa och påpekar hela tiden att den är tom. Inte så konstigt att den töms så fort då hon är så duktig på att få ut godisen ur den.
Ronja - hatar mig då jag ännu ger henne medicin. Två dagar till puuh. Hennes blickar är till och med mörkare mot mig än Ramses mot veterinären som tog hans penis.