Sidor

onsdag 19 oktober 2011

Städning

Denna gång är det inte den dumma damsugaren som åker fram då det är bloggen som städas. Tanken är att viktig info om Tales about tails lyfts fram, görs mer synlig för nya läsare. Så lite förändringar kommer ske här på bloggen inom snar framtid.

Gismo och Nemi

I morgon ska Gismo till veterinären. Håll tummar, tår och tassar för oss.

Igår regnade det hela dagen så jag räknade med att Nemi inte ville ut. Ack så fel man kan ha, framåt kvällen var hon ganska rastlös. Så idag fick det bli en promenad då fast det ännu regnar. Detta vet Nemi efter att ha varit på balkongen men tydligen är inte vädret det samma på balkongen som ute....

Liten Nemi var så glad när selet åkte på och hon tyckte inte jag kunde sätta ner henne fort nog när vi kom utanför porten. Hon traskade i väg över gräsmattan men började där beklaga sig över vädret. Det regna ju. I en trolig förhoppning om att det skulle vara bättre på hennes favo plats gick hon ner dit. Väl där hade regnet tom med ökat i styrka. Ett under kylt tungt regn. Nemi pep till och började sen springa hem. Normalt får jag "dra" och locka när det är dags att gå hem nu drog Nemi mig. Fortare matte vi måste in!! Pälsen var sjö blöt ja faktisk värre än när hon plumsa i vattnet i somras. En torr handduk väntade innan för dörren. Nu har hon lagt sig i hängkorgen.