Sidor

onsdag 3 augusti 2011

Det är ett hårt liv

Denna blogg handlar om tio underbara katter. Husse och jag är blott bifigurer i kulisen. Slavarna som sköter det praktiska. Ibland blir dock vårt öde en del av eller tillföljd av katternas.

Att det är dyrt att ha katt det vet alla kattägare. Veterinär räkningar, mediciner, mat, sand, försäkringar osv osv. Visa av utgifterna som blir tillföljd av att ha katt riktar sig mer till ägarna både i fysiskt form och i kronor. Efter kattbett har jag någon gång behövt uppsöka läkare och köpa ut pencilin. Kanske inte riktigt vad jag räknade med när jag skaffa katt ändå var det efteråt ganska solklart att det kunde komma att ske.

Jag hade däremot nog aldrig kunnat räkna med det jag nu råkat ut för. En sena och hela muskeln liksom under högra skuldran är nu kraftigt inflamerade. Detta till största del på grund av att jag har städat som en smärre tok i ett desperat försök att hålla hemmet hygeniskt trots fel kissande katt(er). Så nu ska jag äta dunder medicin tre gånger om dagen i 14 dagar samt söka hjälp hos en sjukgymnast. Läkaren förberedde mig på att det kan ta upp till två månader innan min arm är återställd.

Det är ett hårt liv att vara kattägare.... .... ...