Sidor

söndag 24 april 2011

Sugrör

Jag tycker Freya har blivit lite försummad i denna blogg då hon inte varit med på de grupp bilder som visats. Därför får hon presentera nästa aktiverings tips, sugrör. 

Egentligen är alla katt leksaker av plast en dålig ide. Biter dem loss en bit och sväljer kan det få ödesdigra konsikvenser. Därför får Freya bara leka med sugrör tillsammans med oss, när vi är med på noterna så att säga. Annars plockas dem bort.

Varför vi låter henne leka med något som kan vara så farligt kan nog bilderna nedan berätta. Hon är överviktig och sugrör är det ända vi verkligen kan få henne att motionera med. Freya verkligen dansar med hjärtans lust när vi viftar med ett sugrör framför henne. Det är verkligen en liten Freyas lycka på jorden.




Överdos! ;) Denna bild är tagen i juni 2009.
Det var första gången vi sk lejonklippte henne. I år har hon blivit det igen.
/ Xtails

Morgonens bästa

I morse vaknade jag av Gismos mjuka spinnande. Försiktigt klättrade han upp på min mage och la sig raklång över min bröst korg. Sen sträckte  han ut fram tassarna och la dem på varsinn sida om min hals. Efter en liten nos puss la han ner huvudet och tryckte sin kind mot min.

Så somna vi båda om....

/ Xtails