Sidor

lördag 22 oktober 2011

Städningen fortsätter

Ja nu har bloggen fått ett nytt utseende och jag har manipluerat etiketterna till att funka som sidor åt mig. Bokstaven i början är blott för att få inläggen i en vis ordning.

A Tales about tails - är en informations text om vad detta är för typ av verksamhet.
B Fadder - här finns information om hur man blir fadder till en katt och en sammanställning om vilka katter som har faddrar.
C Önskelista - en lista på såna varor vi använder.
D Vi behöver - under denna etikett kommer alla inlägg få där vi uttrycker olika behov. Exempelvis om sanden tar slut eller om någon katt söker försäkrings fadder.
E Tack - under denna etikett kommer alla inlägg få där vi tackar våra änglar som hjälper oss. Det kan exempelvis gälla att vi mottagit brev med leksaker eller paket innehållandes mat.
F Bilder - här kan ni njuta av bilder på hela ligan. Obs bilder kan även finnas i andra inlägg exempelvis där vi illustrerar ett tack för någon gåva.
G Film - under denna etikett kommer inlägg med små film snuttar få.
H Resan börjar - är ett publicerat inlägg i fem delar om hur det kom sig att vi fick 10 katter.
I Introducering - ett inlägg om hur vi fick tio katter att leva tillsammans i en stor harmonisk flock.
J Andra katter - under denna etikett kommer inlägg där jag berättar om andra katter vi hittar läggas.
K Ramses penis amputation - är ett publicerat inlägg i nio delar med den dagbok jag förde då vår katt genom gick denna stora och ganska sällsynta operation.
L Blogg info - under denna etikett kommer inlägg som detta postas. Information om vad som händer på bloggen. Om något nytt hänt på katternas egna sidor med mera.
M tillbaka blick - under denna etikett kommer inlägg där jag berättar om saker som har hänt, som vi har gjort tillsammans med katterna exempelvis vårt flyttlass.
N EJ KLAR ÄN
O Aktiveringstips, citat, humor, tips och trix ja O innehåller många små artiklar av olika slag. Här kommer mer postas längre fram.

Städningen är inte klar än men det börjar likna något! Hoppas detta gör det hela mer lättläst. Kom gärna med åsikter!