Sidor

onsdag 21 december 2011

Jultomten

Vet ni vad? Jag vet vad katterna kommer få i julklapp av mormor och morfar. Det blir något alldeles i hästväg speciellt ja himmel rike för små katter. Fast de får vänta till söndag av praktiska själ och det får ni med. :P

Matte vann

Idag smög sig matte på en ont anande Nemi som satt på balkongen. Efter infångandet insåg Nemi faktumet, nu skulle hon komma ut men en chans till till flykt fanns. När matte satt på sele. Döm om Nemis förvåning när matte förutsåg det och klädde på sig med en katt hängades under armen. (Inte det enklaste sättet att knyta skor må jag tillägga).

Så idag kom Nemi ut. Härligt med friskt luft, alla lukter och de roliga änderna. Problemet var snön på backen, den kalla temperaturen och lösa hundar puuh. När hunden kom ville hon fly upp i ett träd, det fanns emellertid inga träd nära så jag erbjöd mig att vara Nemis trygga träd. I från min famn såg hon hunden lufsa förbi. Sen letade hon upp en liten bar fläck men inte ens utan snö var det bra för marken var frusen så Nemi gav ifrån sig sitt "nej nu räcker det" jamande och började sen springa hem.

Ut kom hon i alla fall.