Sidor

måndag 2 maj 2011

Mini lördag

Eftersom Nemi, Luna och Ramses fick munnarna kollade idag, eftersom Ramses inte äter blöt mat och eftersom hela ligan har varit så duktiga så syndades det nu ikväll. En tonfisk burk öppnades, fast det inte är lördag.

Lyckan var total och går kvällens hunger nöd förlåten.

När katten är borta...

... dansar en annan katt i sängen.

Idag medans Nemi, Luna och Ramses var hos veterinären passade vi på att leka av ligan. Normalt måste vi stänga in främst Nemi och Luna för att de andra ska få leka ostört. De tar annars hela lekstunden. Så idag var det perfekt läge att passa på.

Ronja sprang efter snöret. Hon rör sig mer som en kanin än en katt. Även Hobbe spratla med hjärtans lust efter världens bästa snöre. Ztiss jaga "flugan" på flugspöet. Sylvester visa i vanlig ordning att han minsann inte är en gammal katt. Matrix lekte med någon/någonting vad vet vi som vanligt inte. Freya sov.

Bäst var dock Gismo. Han är totalt galen i flugspöt och fick verkligen rasta av sig. Oj vilken fart, energi och glädje!

MIN!!


Bädda sängen gjorde vi sen. Tack igen Frufilur!

/ Xtails

Allt väl

Nu har Ramses, Nemi och Luna tillbringat dagen hos veterinären. Ramses hade hemsk tandsten men INTE FORL. Kan lova er att vi har dansat i glädje över den nyheten. Nemi och Luna har fått behålla halsmandlarna då det inte är dem som felar. Istället har de, i brist på bättre förklaring, en knottrig hals/svalg som irriteras av troligen ett medfött virus. Detta gör oss än säkrare på att de faktiskt är syskon.

Freya, Gismo, Hobbe och Ztiss har fått sin årliga vaccinations spruta så nu är hela ligan vaccinerad för i år.

Snälla håll tummar, tår och tassar för att vi inte ska behöva åka till veterinären på mycket länge nu.

Ett stort TACK till Frufilur som i morse skjutsade oss. En vardags ängel helt klart.