Sidor

söndag 12 juni 2011

Det senaste

En liten uppdatering om ligan:

Matrix - lapa majsvälling härrom kvällen. Toppen att veta att det finns något han kan tycka om när hans FORL är i en dålig fas. Där till är det alltid bra att kunna locka i dem lite vätska i värmen. Det är tydligt att FORL katter dricker dåligt och både Matrix och Gismo blir lätt uttorkade nu.
Sylvester - go och glad som alltid. Jagar flugan fast det är varmt och vill gärna vara i knät emellanåt för att mysa.
Ramses - är lite låg men han äter bra, dricker som han ska, tvättar och beklagar sig över fel i reveriet. Matskålarna är alltid halvtomma. Troligen är det värmen som gör han nedstämd.
Hobbe - vågade bli inlyft och instängd i rummet igår för att få en privat lekstund. Det var något han längta efter, att jaga snöret!
Ztiss - tar alla tillfällen som går att vara soff potatis i mammas knä. Han vill bara mysa.
Freya - är i en bra rump period. Hon tycker det är lite varmt och sover mycket om dagarna.
Gismo - hans FORL är horribel, så hans tänder ser ut. Det märks också att han tar upp näringen i maten dåligt. Hans päls är matt och han är lite mager. Värst är dock att han sover så länge att han blir uttorkad. Vi turas om att väcka honom och doppa tassarna i vatten. Ska koka kyckling idag till honom. Förhoppnings vis kommer han dricka rikligt av spat också.
Nemi - älskar att få komma ut. Att det regna på henne igår brydde hon sig inte det minsta om. Idag lärde hon matte något nytt. Hon fullständigt älskar när jag drar en kvist i gräset. Hon jagar med sån iver att Gismos jakt på flugan bleknar i jämförelse. Efteråt gick hon med kvisten i munnen som en hund.
Luna - vill ut och jag ska ta ut henne efter att ha skrivit detta. Misstänker att damen kommer sätta sig på favo stenen och sitta där i en timme.
Ronja - skrämde oss i morse, hon haltar. Hon kan gå på benet, det är inte svullet men ömmar vid beröring. Allmäntillståndet är dock som vanligt så vi avvaktar. Troligen har hon busat för vilt och antingen slagit i (typ blåmärke) eller har fått en lättare stukning. Något vi är väldigt vana vid att våra katter får ibland. Börjar hon halta värre kommer vi isolera henne och är hon inte bra i morgon kontaktar vi veterinären.