Sidor

onsdag 25 april 2012

Inflammerat nagelband

Veterinären hade möjlighet att ta emot Ramses akut. Han har inflammerat nagelband. Så nu blir det tratt eller snarare krage och sår vård två gånger om dagen. Medicin får bli i form av salva då man inte kan ge Ramses tabletter. Det jobbiga är hur Ramses reagerar på att vara sjuk, han blir så ilsk. Ja så ilsk att han får varnings triangel hos veterinären. Hans bakgrund gör ju att han alltid tror att han måste fajtas för att överleva. Lägg då till smärtan han har nu som kan göra de flesta ilskna.... Så både jag å veterinären höll på att bli slarv sylta. Klorna hade vi sen tidigare planera klippa ikväll så de var rena rama fisk krokar och Ramses försökte även bitas. Vi klara oss emellertid båda två utan en skråma. Vi som redan hade så jobbigt med Ramses ang maten, detta också?!

Får se om det blir några trippar till akuten för vår del, får komma ihåg att fylla på min stelkramp samtidigt då i så fall. ;)

Akut

Å så blev läget akut. Ramses haltar och vid en genom gång upptäckte jag var från ena tån. Klon är emellertid intakt. Ingen aning om vad katten har lyckats med. Försöker nu få tag i veterinären men de har för närvarande lunch.