Sidor

tisdag 28 juni 2011

Ligan hälsar

Ronja mår mycket bättre redan. Efter första dosen antibiotika kunde hon kissa utan problem för första gången på tre dagar. Så härligt, tänk vad fantastisk medicin kan vara?!
Nemi och Luna har fått prova på något nytt idag, lång rep. Det är för varmt för att matte ska orka vanka fram och tillbaka i solen, framför allt gå ut i många långa omgångar då jag bara kan få med mig en katt i taget. Så idag "tjudra" jag fast flickorna i varsit långt rep. Matte kunde sitta i skuggan och flickorna utforska ett hyfsat stort område på egen hand,. Fast Luna vanan trogen satte sig så klart på en fläck och satt sen där. Detta vart mycket omtyckt och gick jätte bra så detta ska göras om. Kanske kan jag längre fram släpa ut tre eller fyra katter i ett svep? Vilken dröm.
Matrix har väldigt ont i tänderna så igår gjorde jag en fuling. Först lät jag Matrix knarka mynta och sen lyckades jag smeta på lite aftamed. Något jag normalt sätt inte vågar men nu var Matrix så hög att det gick.
Varma dagar gör att vi måste vaka lite över Gismo så han inte blir uttorkad och få vätske brist. Han gillar INTE att bli doppad i fontänen.
Jag lejonklippte nog Ztiss och Freya lite för tidigt, de börjar redan få mycket av pälsen tillbaka, mitt i sommar hettan. Stackarna.
Lite senare ska det erbjudas lekstund så att alla fått något idag men än är det för varmt.