Sidor

onsdag 4 maj 2011

Hjälp

Total ide torka, vad ska jag skriva om? De övriga katternas berättelser håller jag på att fila på men de är inte klara för publicering än.

Några ideer eller önskemål?

2 kommentarer:

  1. Har själv tyvärr inget specifikt önskemål att bidra med just nu, jag väntar mest ivrigt på de andra kissarnas egna berättelser, som jag ser fram emot att få läsa sen! <3

    Och man måste inte skriva inlägg varje dag i en blogg heller! Du ska inte känna press på det alls!
    Utan skriv då och då när du/ni har något att berätta som känns kul, bra eller viktigt att dela med sig av eller informera eventuella faddrar om.

    Om du inte har något annat att berätta om kan du kanske ha som vana att alltid skriva en liten rapport el dylikt om veckan som gått. Lite som en dagbok. Blir kul och kan vara bra att ha till handa längre fram när man inte längre kommer ihåg exakt hur det var innan eller när saker hände, etc. :)
    *idéförslag*

    SvaraRadera
  2. Salssanna - De övrigas berättelser är i full gång men lite fakta ska verifieras och sen ska dem så klart rättas. Så det tar lite tid. Dagbok har du helt rätt i! Såna har jag från visa mer specifika händelser med ligan och det är alltid kul att ha då man med tiden glömmer små men änå viktiga eller charmiga detaljer. Tror jag kommit på nästa följetång "Ramses penis amputation". Sitter å filar på den nu. Tack för bollandet.

    SvaraRadera