Sidor

lördag 23 juli 2011

Viktig info

Kära vänner jag måste meddela er om en mycket tråkig sak. Med stor sannolikhet sjunger min dator verkligen på sista versen nu. Så blir det tyst här på bloggen är det för att min dator gått i graven. Jag kommer i så fall göra mitt yttersta för att fortsätta skriva när jag kan låna en dator. Antalet inlägg kommer dock minska drastiskt. Om bloggen någon gång skulle komma att läggs ner helt kommer jag berätta det och inte bara försvinna tyst.

Så ni vet.

2 kommentarer:

  1. ååh vad tråkigt! Hoppas du lyckas få en bra dator billigt (helst gratis) snart så du kan fortsätta surfa, blogga och delta på KF så mycket du vill!

    Uppdatera här är ok även om det bara blir ett par ggr i månaden. Men det är ju givetvis ogämförbart och jättetråkigt att inte kunna följa er små äventyr och bravader dagligen. *snyft* :'(

    SvaraRadera
  2. Salssanna - Än lever burken och husse kanske har delar för att bygga ihop en ny till mig, kanske. Att köpa en ny är inte att tänka på dessvärre. Ekonomin är usel, veterinär besök kommer behövas efter semester tider och dvd gick sönder i veckan.

    SvaraRadera