Sidor

fredag 22 juli 2011

Majsvälling

Tog fram flugan för en bus stund. Den såg mycket rolig ut och Gismo gjorde några tapra försök att leka men han orkade helt enkelt inte. Så jag nöp honom i nackskinnet, lätt uttorkad. Hans tänder har varit lite dåliga i veckan och han  har som alltid svårt att hålla en jämn nivå med västka och näring i kroppen. Därför fick det bli frukost, majs välling speciall det vill säga med smör och honung i. Gismo lapa så det skvätte, tänk så gott. Som väntat åt han inte upp allt. Därför fick Nemi, som tydligt behöver extra fett nu när hon är ute och går så mycket samt Luna som alltid är lite mager. Matrix fick också chansen men ville inte ha. Hobbe fick smaka ett slick, så gott men det är ingen mat för små knubbiga Hobbar. Ronja som ofta fick denna mat den första tiden hon var här älskar det och ville också ha. Hon blir dock en minigris om hon får aldrig så lite i sig så hon fick i stort sätt bara doppa tungan. Freya fick inte alls och inte heller Ztiss jag tänker inte trigga hans allergier och få en "rolig" helg.

2 kommentarer:

  1. Caroline (cvca65)22 juli 2011 kl. 19:00

    Åhh, det är så roligt att läsa dina inlägg. Dina skyddslingar ska vara glada att de hittade just dig.

    Hur gör du majsvällingen?, det låter som det skulle kunna vara något att testa på min tuss som verkligen skulle behöva lägga på sig lite hull.

    SvaraRadera
  2. cvca65 - Tusen gånger tack för responsen och de vackra orden. Det värmer så gott att få lite respons. Gör ett inlägg till om majsvällingen.

    SvaraRadera